DAG_logga.png

Thu, Nov 21

|

Basen

Pubevent with Wisetalk

Varmt välkommna till Wisetalks pubkväll den 21 November. Kvällen börjar kl 18 i Basen där mat och dryck utlovas. Efter maten kommer en tipspromenad leda oss till vårt kontor där mer roligheter och fina priser.

Registration is Closed
See other events
Pubevent with Wisetalk

Time & Location

Nov 21, 2019, 6:00 PM

Basen, Rännvägen 6b, 412 58 Göteborg, Sweden

About the Event

Varmt välkommna till Wisetalks pubkväll den 21 November. Kvällen börjar kl 18 i Basen där mat och dryck utlovas. Efter maten kommer en tipspromenad leda oss till vårt kontor där mer roligheter och fina priser. Vi hoppas på en riktigt kul kväll där vi får visa upp Wisetalk och knyta lite kontakter med er studenter. Anmäl er via länken i facebook-eventet eller använd QR-koden på affishen. 

Wisetalk är ett litet och trevligt produktbolag som utvecklar en webtjänst riktat mot företag inom försäkrings-branchen. Vår verksamhet växer så det knakar och vi letar ständigt fler duktiga utvecklare. Vår storlek öppnar upp för ett arbetsätt där ideér snabbt blir verklighet och man själv får vara med och forma produktens framtid. Våra utvecklare spenderar majoriteten av sitt dagliga kodande med att skriva C# men utvecklar också en del html och SQL-scripts.

Share This Event